Reuver, 26-03-2020: Wij zijn trots te mogen aankondigen dat Jalema Frankrijk vanaf vandaag verder gaat onder de naam Archive-IT Frankrijk.  

Van Jalema naar Archive-IT Jalema Frankrijk bood al geruime tijd de diensten van Archive-IT aan, maar heet nu ook officieel Archive-IT Frankrijk. Nadat duidelijk werd dat de digitale diensten van Archive-IT flink aan het groeien waren op de Franse markt, was dit de logische volgende stap. Naast onze digitale diensten zullen we ons blijven richten op de verkoop van archiefartikelen, zoals de welbekende hangmappen. Precies zoals u van ons gewend bent. 

Internationale ambities 

De internationale ambities van Archive-IT reiken steeds verder. Naast onze hoofdvestiging in Nederland en de vestiging in Frankrijk hebben we ook nog een andere vestiging in Nederland en een in België. Daarnaast zijn er momenteel concrete plannen om op korte termijn in Duitsland (Nordrhein-Westfalen) te starten met Archive-IT activiteiten en daarnaast ook hier een grote archiefhal te gaan bouwen. Op internationaal niveau zetten we inmiddels grote stappen.  

Veranderingen 

De overstap van Jalema naar Archive-IT in Frankrijk verandert in de praktijk niets. Onze huidige diensten en producten blijven bestaan, en ook de contactpersonen en de manier van werken veranderen niet. Het biedt alleen maar nieuwe en aanvullende mogelijkheden op het gebied van digitalisering en automatisering, die onze klanten nog meer kunnen helpen. Het enige verschil is dat we vanaf nu communiceren onder de naam Archive-IT. Onze Franstalige klanten zullen dit merken via ons telefoon- en e-mailcontact (@archive-it.fr), onze website en alle andere vormen van communicatie. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar Archive-IT of heeft u vragen over de naamswijziging? Neem contact met ons op via info@archive-it.nl of +31 77 750 11 00

Inschrijven voor nieuwsbrief