Digitalisering

Papieren dossiers kennen een aantal belemmeringen, denk bijvoorbeeld aan de ruimte die het in beslag neemt. Papier kan maar op één locatie tegelijk zijn, waardoor het behoorlijk wat tijd in beslag neemt om de juiste documenten te zoeken én te vinden. Het delen en bewerken van papieren informatie wordt steeds moeilijker. De veiligheid en autorisatie van papier is steeds lastiger te waarborgen. Herkenbaar? Digitalisering biedt de oplossing!

Informatie aanvragen

Archive-IT ondersteunt

Archive-IT blinkt uit in zorgvuldige en veilige digitalisering van dossiers. Samen met een ervaren adviseur van Archive-IT wordt het digitale dossier ingericht. Hierbij wordt de gebruiksvriendelijkheid, uw wensen en de wet- en regelgeving in acht gehouden. Er zijn mogelijkheden zoals tabbladindelingen, het toevoegen van een zoekfunctie, het scannen in kleur, grijswaarden of zwart-wit en nog véél meer. Keuzes die u zeker niet alleen hoeft te maken, Archive-IT ondersteunt u volledig in het proces van papier naar digitaal.

Digitaliseren

Deskundig digitaliseren is een specialisme

Archive-IT biedt 100% leverbetrouwbaarheid. De dossiers worden met beveiligd, exclusief en verzegeld transport rechtstreeks van uw organisatie naar Archive-IT gebracht. Na aankomst vindt het registratieproces plaats en worden de dossiers voorbereid. De gekwalificeerde medewerkers maken de dossiers scan-klaar conform de gemaakte afspraken. Een arbeidsintensieve en onmisbare stap in het digitaliseringstraject.

“Wist u dat gedurende het scanproject u altijd dossiers met voorrang kunt aanvragen? Zo ondervindt u geen hinder van de digitaliseringsslag!”

  • AVG-compliant;

  • Integraties met uw huidige systeem;

  • Waardevolle ruimte binnen uw organisatie komt vrij;

  • Uw informatie altijd en overal toegankelijk voor geautoriseerde gebruikers.

Laptop

Anyplace, anywhere, anytime

Door uw archief te digitaliseren zet u de stap naar een efficiënte, snelle en vooral veilige werkomgeving. Bent u benieuwd hoe Archive-IT informatiebeveiliging inzet om uw persoonsgebonden- en bedrijf kritische gegevens te waarborgen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

“Wat we vooral belangrijk vonden is dat het archief op een zeer veilige plek opgeslagen wordt en zodra we iets nodig hebben, we dit snel en betrouwbaar tot onze beschikking hebben. Toen dat plaatje klopte met de prijs, was de keuze voor Archive-IT een feit. We hebben inmiddels een aantal keer een dossier opgevraagd, zowel fysiek als digitaal en de snelheid van handelen van Archive-IT is super!”

Debora Janssen | Juridisch Secretaresse, Wiggers Faber

Bel mij terug

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid & de Servicevoorwaarden van Google worden toegepast.