Goede doelen voor het laatste kwartaal 2015! Zoals u wellicht weet, steunt het Sociaal Fonds van Archive-IT ieder kwartaal goede doelen, en mooie initiatieven met een financiële bijdrage. We zijn in staat dit te doen, doordat alle medewekers een gedeelte van hun winstuitkering aan de kant zetten waarna de directie dit bedrag verdubbeld. Dit kwartaal hebben alle medewerkers mee gedacht, waarna we onderstaande doelen gekozen hebben die een donatie zullen ontvangen!

Speeltuin ’t Kwekkeltje

Deze speeltuin in Rosmalen wordt beheerd door Stichting ’t Kwekkeltje. De speeltuin wordt volledig gerund door vrijwilligers, waarmee ze kinderen een gratis, veilige, rolstoelvriendelijke speelgelegenheid geven.

De Hersenstichting

Gezonde hersenen zijn van levensbelang. Alles wat zo vanzelfsprekend lijkt, kan zomaar voorbij zijn. De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg verbeteren.

CoMensha

CoMensha zet zich in voor een beter leven voor slachtoffers van mensenhandel. Ze zorgen ervoor dat de slachtoffers opvang, zorg en hulpverlening krijgen. Een veilige omgeving is een absolute voorwaarde om hen te kunnen helpen. Zo kunnen zij een stabiele en nieuwe toekomst opbouwen. In Nederland of het land van herkomst.

Free a Girl

Free a Girl is een noodhulporganisatie die zich inzet om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Daarnaast investeert de stichting in opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen en re-integratie van de slachtoffers.

Vluchtelingenwerk Nederland

Als er iets actueel is, is het de vluchtelingencrisis. Het is triest in welke situatie deze mensen terechtkomen en we willen graag helpen. Vluchtelingenwerk Nederland behartigd de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland. Vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving.

Inschrijven voor nieuwsbrief