Het Sociaal Fonds van Archive-IT steunt ieder kwartaal goede doelen en mooie initiatieven met een financiële bijdrage. Dit kunnen we doen, omdat alle medewerkers ieder jaar een deel van de winstuitkering aan de kant leggen, waarna de directie dit bedrag verdubbeld.

Dit keer onder het thema: “Vakantie voor iedereen”. De meesten zijn nu druk bezig met de zomervakantie, hebben de koffers al ingepakt of zijn zelfs al op hun droombestemming. Helaas is een zomervakantie of ‘er even tussenuit’ niet vanzelfsprekend voor iedereen.

Daarom ondersteunen wij dit kwartaal onderstaande doelen:

Stichting Bio Kinderrevalidatie

Het Bio vakantie oord in Arnhem heeft 15 vakantiewoningen, die volledig zijn aangepast voor kinderen met een complexe handicap en hun gezin. Onbeperkt geniet en veilig spelen. De kinderen met een handicap kunnen overal aan meedoen op dit vakantiepark

Stichting Weekje Weg

(Eenouder)gezinnen, die om financiële redenen niet op vakantie kunnen, zien elke zomer vele Nederlanders wel vertrekken. Stichting Weekje Weg biedt samen met deelnemende gemeentes voor deze gezinnen ook de mogelijkheid om op vakantie te gaan.

Stichting Tante Lenie

In Nederland zijn veel gezinnen waarvan een kind ernstig of langdurig ziek is. Stichting Tante Lenie is de lievelingstante die hen een week lang verwent. Iedereen mag er zijn. Tijdens een verwenweek is er aandacht voor ieder broertje, ieder zusje. Ook is het tijd om ook pappa en mamma weer te laten stralen.

Stichting Wielewaal

Stichting Wielewaal organiseert vakantiedagopvang (kinderthemaweken), logeerweekenden, gezinsvakanties en groepsvakanties voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Activiteiten worden begeleidt door vrijwilligers.

Stichting SVP

De Stichting SVP organiseert reizen naar Gran Canaria voor mensen die lijden aan Cystic Fybrosis en hun gezinnen. Door hun ziekte kunnen ze niet normaal op vakantie en Gran Canaria heeft het perfecte klimaat voor de luchtwegen. Er gaat een arts mee ter ondersteuning. Mensen betalen hier ook zelf aan mee.

Inschrijven voor nieuwsbrief