Het is zover; Week van de Veiligheid!

Van 9 tot en met 15 oktober is het de Week van de Veiligheid. Deze week is gericht op ondernemers, die door goede maatregelen te nemen veel ellende kunnen voorkomen. Voor Archive-IT is veiligheid heel belangrijk, omdat wij dagelijks met privacygevoelige informatie werken. Informatiebeveiliging is voor ons daarom aan de orde van de dag en dat zullen we in deze Week van de Veiligheid nog eens extra naar voren brengen. Fysieke beveiliging? Digitale beveiliging? Certificeringen? Archive-IT houdt u op de hoogte!

De Meldplicht Datalekken, Wet Bescherming Persoonsgegeven en de GDPR; allemaal termen die onlosmakelijk verbonden zijn aan informatiebeveiliging. Het staat tegenwoordig onder nóg grotere aandacht en dat is maar goed ook. Archive-IT investeert continu om haar informatiebeveiliging op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen en te behouden. ISO 27001 en NEN 7510 zijn daar een krachtige bevestiging van. Wij kunnen het ons als ‘verwerker’ van persoonsgebonden gegevens niet veroorloven dat er informatie op straat komt te liggen en zetten daarom alles op alles om dit te voorkomen. Betrouwbaar & transparant.

Archive-IT informeert u deze week over alles rondom informatiebeveiliging, houdt onze website en Social Media kanalen goed in de gaten!

Inschrijven voor nieuwsbrief