Jalema lanceert Jalema Outlet met uitlopende kantoorartikelen

Reuver, 6 augustus 2015

Vandaag heeft Jalema haar nieuwe webshop jalema-outlet.nl gelanceerd. Via deze webshop biedt Jalema uitlopende producten aan de zakelijke eindgebruiker aan. Vanwege de uitgebreidheid van het Jalema-assortiment ontstaan er regelmatig incourante producten. Producten die uit het assortiment gaan, maar toch voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die Jalema aan haar producten stelt. Op de webshop worden deze incourante producten tegen uiterst scherpe tarieven aangeboden.

Producten

Op dit moment bevat Jalema Outlet ruim 150 producten. De producten zijn onderverdeeld in de categorieën bureau-accessoires, noteren en registreren, presenteren en plannen en bundelen en opbergen. Van brievenbakjes tot notitieboeken en van presentatiesystemen tot opbergmappen. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten voor zakelijk gebruik die voor uiterst scherpe prijzen worden aangeboden.

Snelle leveringen

Producten die op werkdagen vóór 12 uur besteld worden op de website, worden de volgende werkdag bij de klant afgeleverd (Waddeneilanden uitgezonderd).

Jalema BV

Jalema bestaat sinds 1947 en is een familiebedrijf met hoofdkantoor in Reuver, productiefaciliteiten in Reuver en Hoogezand en dochterbedrijven in België, Duitsland en de Verenigde Staten. Jalema werkt volgens C2C- en MVO-duurzaamheidsprincipes en exporteert haar producten wereldwijd.

Inschrijven voor nieuwsbrief