Vorig jaar heeft Archive-IT voor het eerst besloten sponsor te worden van de Voetbalclub VVV en hierbij de wedstrijden vanuit de businessruimte te aanschouwen samen met andere sponsoren en relaties. De samenwerking met de Venlose Voetbalclub is goed bevallen, waarna besloten is het sponsorcontract weer voor een jaar te verlengen. Dus ook tijdens het seizoen van 2018-2019 bekijken wij de thuiswedstrijden van VVV niet voor de buis, maar vanuit de Koel in Venlo!

VVV biedt bedrijven een mooie gelegenheid om binnen hun netwerk van sponsoren en partners nieuwe relaties op te doen en verbindingen te leggen. Dit gebeurt niet alleen tijdens de wedstrijden, maar ook op de verschillende business events die er gedurende het voetbalseizoen georganiseerd worden.

Archive-IT heeft haar hoofdkantoor in de regio Venlo en vindt het belangrijk de regio te steunen. De samenwerking met VVV is hier een voorbeeld van en daar dragen we graag een steentje aan bij. De kop van het voetbalseizoen is er inmiddels af en wij kijken uit naar wat dit seizoen VVV te brengen heeft!

VVV

Inschrijven voor nieuwsbrief