24/7 (mobiele) toegankelijkheid op veilige en vertrouwde wijzeClip Consultants en Archive-IT, beide partner van de Lexxyn Groep – ICT voor de juridische praktijk – , hebben een visuele integratie tussen beide oplossingen gerealiseerd om de advocatuur van een complete én eenvoudige oplossing te voorzien. In het geavanceerde pakket CClaw hebben advocaten nu rechtstreeks veilig toegang tot hun digitale dossiers en zijn ze in staat mobiel te werken, zélfs zonder internetverbinding!

Mobiel, veilig en efficiënt werken – 24/7Waar we als gebruikers allemaal een hekel aan hebben, is het in gebruik nemen van “alweer” een nieuw systeem of softwarepakket. Een goede reden om systemen en oplossingen visueel te laten integreren! Dat is dan ook het uitgangspunt van de samenwerking tussen Archive-IT en Clip Consultants. In de praktijk ziet dat er als volgt uit: er is een integratie tussen Archive-IT en CClaw, die ervoor zorgt dat een advocaat rechtstreeks bij zijn digitale dossiers kan, zónder vanuit twee systemen te moeten werken. Heel eenvoudig: u kunt direct aan de slag! Alle dossiers en gewenste papieren informatie wordt veilig gedigitaliseerd en op vertrouwde wijze via CClaw ter beschikking gesteld. Hierbij wordt het digitale dossier exact zo weergegeven als het fysieke dossier; dus geen complexe ICT-oplossingen, maar gebruiksvriendelijk en vertrouwd. Op deze manier ontstaat er één compleet overzicht van alle informatie. Informatie raakt niet meer zoek, is veilig en te allen tijde vanuit alle locaties voor geautoriseerde gebruikers raadpleegbaar én bewerkbaar.

Clip ConsultantsClip Consultants maakt al meer dan 20 jaar krachtige en gebruiksvriendelijke software die speciaal is toegesneden op de advocatuur. Met het uitgebreide en geavanceerde pakket CClaw bieden zij veel functionaliteiten die het dagelijks werk van de advocaat eenvoudiger en efficiënter maken.

Krachten bundelenEugene Haarmans, Commercieel Directeur bij Clip Consultants geeft aan: “Op deze manier kunnen wij onze klanten nóg beter ondersteunen en is CClaw een completer pakket. Het biedt ook een perfecte aansluiting voor programma KEI.” Dat wordt bevestigd door Léon Lalieu, CEO bij Archive-IT: “We willen klanten op een zo goed mogelijke wijze faciliteren en door samen te werken kunnen we optimaal aan de vraag voldoen. Doordat advocaten de dossiers  via een intuïtieve app kunnen downloaden, zijn de dossiers ook zonder internetverbinding toegankelijk. Dat zorgt voor vrijheid en flexibiliteit; uiteraard wel volgens de hoogste veiligheidsnormen.”

Geïnteresseerd in een demo of een passend advies voor uw praktijk? Aarzel dan niet om contact op te nemen en vraag vrijblijvend om een demo! 

Inschrijven voor nieuwsbrief