Voor Archive-IT is digitaal werken de normaalste zaak van de wereld, maar wel met een visie over hoe deze papierloze werkomgeving zou moeten zijn. We simuleren namelijk de papieren wereld in een digitale vorm. En dat is ook de achterliggende gedachte die gebruikt is bij het ontwikkelen van de Virtual File voor iPad. Wij noemen het “mapping the real world” en zijn er van overtuigd dat hierdoor digitaal werken sneller wordt geaccepteerd.

De nieuwste versieArchive-IT lanceert vandaag, via Itunes, met trots de release van de nieuwste en geavanceerde versie van de Virtual File voor iPad. De applicatie is gebouwd zodat onze klanten er mobiel mee kunnen werken. Onafhankelijk van tijd en plaats. Zo kan er op locatie dossiers vanuit het centrale archief, aangevraagd, geraadpleegd en naar wens bewerkt worden. Wanneer het dossier voor aanvang gedownload wordt in een persoonlijk desktop, kan men zelfs zonder internetverbinding over informatie beschikken. Mobiel werken was nog nooit zo vertrouwd en eenvoudig!

Het ontwerp van onze software blijft gebaseerd op de traditionele mappen. “Over het herkenbare uiterlijk van de applicatie is goed nagedacht, zodat dit echt goed past bij Archive-IT. Maar des te meer handig in gebruik is voor onze klanten”, zegt Maurice Sanders Manager Software bij Archive-IT. De Virtual File voor iPad behoort namelijk net zo handig in gebruik te zijn als de papieren mappen, waarmee men al jaren werkt.

Ervaar het zelfStapsgewijs en vooral veilig overstappen naar een digitale werkomgeving was nog nooit zo eenvoudig. De Virtual File voor iPad is intuïtief in gebruik en zorgt ervoor dat digitaal werken meteen vertrouwd voelt.

Inschrijven voor nieuwsbrief