Archive-IT is verheugd om te kunnen mededelen dat de samenwerking met VVV-Venlo wederom voor één jaar verlengd is. Na twee jaar pluspartner te zijn geweest, hebben we besloten om VVV-Venlo nog intensiever te steunen in de Eredivisie. Daarom zijn we vanaf dit seizoen businesspartner geworden.

Services

Naast het feit dat Archive-IT dit jaar businesspartner wordt, zullen we VVV ook gaan ondersteunen bij het digitaliseren van hun papieren (en foto) archief. Daarnaast zullen we software ter beschikking stellen voor een nieuw digitaal archief. Zo kan VVV-Venlo nóg efficiënter werken!

Eredivisie

VVV-Venlo is dé voetbalclub van de regio en komt nu voor het derde jaar op rij uit in de Eredivisie. VVV heeft een goed jaar achter de rug met een stabiele twaalfde plaats. De eerste wedstrijden van dit seizoen zitten er ook al op en dat biedt perspectief voor de rest van het seizoen! Het hele team van Archive-IT heeft er het volste vertrouwen in dat VVV-Venlo ook dit jaar een mooie prestatie neer zal zetten in de Eredivisie.

Business

Archive-IT draagt graag bij aan de regionale sportiviteit en vindt evenwicht tussen plezier en zaken doen heel belangrijk. We zien met deze nieuwe samenwerking dan ook volop kansen om nieuwe connecties te creëren op zakelijk niveau. Een win-win situatie dus!

Wij wensen VVV-Venlo zowel zakelijk als sportief veel succes in het nieuwe voetbalseizoen!

Inschrijven voor nieuwsbrief