Paagman heeft drie grote vestigingen in Zuid-Holland waar ze zowel kantoorartikelen als boeken verkopen. Daarnaast zijn ze de vaste leverancier van middelgrote en grote bedrijven en instellingen voor de dagelijkse kantoorverbruiksartikelen.

Bij Paagman is een groot archief ontstaan met financiële en administratieve informatie. Hier moest iets mee gebeuren. Zij hebben ervoor gekozen om hun archief extern in de beveiligde panden van Archive-IT op te slaan. Nina van Oel, aanvoerder B2B & Logistiek bij Paagman, heeft dit project begeleid vanuit Paagman en vertelt over haar ervaringen met Archive-IT.

De oplossing voor ruimtegebrek

Nina van Oel vertelt: “De voornaamste reden om ons archief buiten de deur te plaatsen was vanwege het ruimtegebrek dat we ervaarden. Het gaat hier voornamelijk om financieel archief, dat we volgens de wet zeven jaar moeten bewaren. Op een gegeven moment liep onze archiefruimte zo vol, dat we na gingen denken over een alternatief. Die ruimte waar ons archief stond, konden we namelijk op een veel betere en waardevollere manier inzetten. We hebben de archiefstukken niet of nauwelijks meer nodig en dan staat het extern beter. Na die zeven jaar bewaarplicht kunnen we het archief vernietigen en die service biedt Archive-IT ook. De ideale uitkomst voor ons dus!”

Vertrouwensband

Nina van Oel vervolgt haar verhaal: “ De keuze voor Archive-IT hebben we niet zomaar gemaakt. We zijn bij Archive-IT terecht gekomen via haar zusterbedrijf Jalema. We zijn al jaren klant bij Jalema en in die tijd hebben we een goede vertrouwensband opgebouwd. De stap van Jalema naar Archive-IT was daarom ook snel gemaakt en voelde direct goed. Archive-IT heeft onze verwachtingen waargemaakt en het proces is erg soepel en vlot verlopen. Het belangrijkste aspect vond ik dat ze ons de zorgen uit handen hebben genomen en het grootste deel van het denkwerk voor ons hebben gedaan. Alles werd voor ons geregeld!”

Archive-IT bedankt Paagman voor het vertrouwen!

Inschrijven voor nieuwsbrief