Wij zijn trots. Trots op het feit dat we als Limburgse onderneming onze expertise bij organisaties door het hele land succesvol mogen inzetten. Trots op het feit dat deze organisaties keer op keer het vertrouwen in Archive-IT stellen voor de omgang met hun privacygevoelige, cruciale dossiers. Door dit gestelde vertrouwen kunnen we groeien en ons blijven ontwikkelen om een zo optimaal mogelijke dienstverlening te bieden aan onze klanten.

Totaalleverancier

Wat kenmerkt Archive-IT? We zijn geen archiefopslagbedrijf. We zijn geen scanbedrijf. We zijn geen softwareclub. Ja, we kunnen en bieden deze takken van sport allemaal aan, maar we gaan veel verder dan slechts het opslaan van een dossier, het scannen van een pagina en het ontwikkelen van een applicatie. Archive-IT biedt van A tot Z een oplossing voor iedere archiefuitdaging. Dát maakt ons uniek.

Meedenken

Vanaf 1 januari heeft Archive-IT een opslagfaciliteit van zusterbedrijf Jalema overgenomen. O.a. door deze overname zijn we in staat om een gedegen oplossing te bieden voor elk soort archief. Archief dat niet of nauwelijks meer wordt aangevraagd wordt op een andere wijze gearchiveerd dan archief dat binnen 1,5 uur digitaal ter beschikking moet zijn. Doordat we de combinatie maken tussen veilige, snelle digitalisering en externe archivering, zijn het onze klanten die profiteren van een kostenefficiënt resultaat. Archive-IT denkt met u mee!

Verder waar anderen ophouden

Veilige toegankelijkheid tot dossiers is vaak een belangrijke reden waarom organisaties voor Archive-IT kiezen. Digitaliseren en archiveren kan iedereen, maar het is pas waardevol als je het op een veilige manier kunt terugvinden, raadplegen en bewerken. Juist omdat we de combinatie weten te vinden tussen dienstverlening, software en de systemen waar de klant reeds mee werkt, zijn we in staat een soepele overgang naar een papierloze werkomgeving te creëren. Organisaties moeten mee met de tijd en de technologie omarmen. Maar wel op zo’n manier dat het past bij de organisatie en zonder dat bedrijfsprocessen in één keer op zijn kop staan.

Er zijn nog altijd talloze organisaties die worstelen met de belemmering van papier. Zij kampen met ruimtegebrek, te veel informatie-eilanden, inefficiëntie en noem maar op. Dit bericht begon met het feit dat we trots zijn. We staan met een team van enthousiaste medewerkers achter onze producten en diensten en dat mag gezien worden.

Inschrijven voor nieuwsbrief