AFAS Software

Eén vertrouwde omgeving voor al uw informatie!

Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software automatiseert sinds 1996 bedrijven en organisaties uit alle branches met complete en moderne onlinebedrijfssoftware. Veel organisaties die met AFAS werken, willen vanuit dit systeem toegang tot al hun informatie. Echter, beheren deze organisaties vaak nog een behoorlijk aantal fysieke dossiers.

Optimaal digitaal werken

Om écht optimaal digitaal werken te kunnen faciliteren, zijn Archive-IT en AFAS een samenwerking aangegaan. Dat houdt in dat de fysieke hoeveelheid dossiers bij een klant veilig wordt gedigitaliseerd door Archive-IT en toegankelijk wordt gemaakt voor de klant in zijn eigen vertrouwde AFAS-omgeving. De koppeling tussen de software van Archive-IT en het ERP-systeem van AFAS zorgt voor een compleet overzicht van alle gegevens vanuit één ERP-systeem. De overstap naar een digitaal systeem wordt op deze wijze toegankelijk en eenvoudig!

APT Kurvers werkt met AFAS & Archive-IT koppeling!

Benieuwd naar ervaringen van andere klanten? Bekijk hier de klantervaring van APT Kurvers, die nu profiteren van één compleet overzicht in AFAS. Alle informatie wordt ontsloten via één systeem; dat is ten eerste veiliger, maar werkt daarnaast ook nog een stuk efficiënter!

Terug naar overzicht

Inschrijven voor nieuwsbrief

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid & de Servicevoorwaarden van Google worden toegepast.