AFAS Software | Archive-IT

Eén vertrouwde omgeving voor al uw informatie!

Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software automatiseert sinds 1996 bedrijven en organisaties uit alle branches met complete en moderne onlinebedrijfssoftware. Veel organisaties die met AFAS werken, willen vanuit dit systeem toegang tot al hun informatie. Echter is dit niet zomaar mogelijk, omdat deze organisaties naast hun digitale dossiers vaak nog een behoorlijk aantal fysieke dossiers beheren.

Optimaal digitaal werken

Om écht optimaal digitaal werken te kunnen faciliteren, zijn Archive-IT en AFAS een samenwerking aangegaan. Dat houdt in dat de fysieke hoeveelheid dossiers bij een klant veilig wordt gedigitaliseerd door Archive-IT en toegankelijk wordt gemaakt voor de klant in zijn eigen vertrouwde AFAS-omgeving. De koppeling tussen de software van Archive-IT en het ERP-systeem van AFAS zorgt voor een compleet overzicht van alle gegevens vanuit één ERP-systeem. De overstap naar een digitaal systeem wordt op deze wijze toegankelijk en eenvoudig!

APT Kurvers werkt met AFAS & Archive-IT koppeling!

Benieuwd naar ervaringen van andere klanten? Bekijk hier de klantervaring van APT Kurvers, die nu profiteren van één compleet overzicht in AFAS. Alle informatie wordt ontsloten via één systeem; dat is ten eerste veiliger en werkt daarnaast ook nog eens een stuk efficiënter!

Meer partners

Onze klanten

Inschrijven voor nieuwsbrief