Veelgestelde vragen

Archiefbeheer

Hoe worden mijn dossiers beheerd bij Archive-IT?

In het Archief van Archive-IT worden de dossiers van onze klanten individueel gearchiveerd, waardoor terugvinden snel en gemakkelijk is.

Hoe snel kan een dossier digitaal in mijn bezit zijn?

Afhankelijk van het – bij de aanvraag – gekozen Service Level Agreement, wordt een dossier aangeleverd. De aanlevertijden liggen tussen de 1,5 uur en 48 uur (klokuren), waarbij in werkelijkheid een dossier – in geval van spoed – binnen 15 minuten digitaal kan worden aangeleverd.

Kan ik dossiers in de avonduren en het weekend aanvragen?

Archive-IT heeft een mogelijkheid tot 24-uurs service.

Hoe worden dossiers fysiek terug geleverd?

De dossiers die door Archive-IT beheerd worden in het zwaarbeveiligde archiefdepot, kunnen naast digitaal ook in fysieke vorm aangevraagd worden. We zullen de dossiers dan via de (aangetekende) post / koerier versturen naar de klant.

Veiligheid

Is Archive-IT ISO gecertificeerd?

Archive-IT is ISO 27001 gecertificeerd en voldoet aan de NEN7510 norm. Tevens conformeren ze zich aan ISO 9001. Daarnaast voldoet onze SaaS (cloud) software aan de Verisign standaarden en hebben onze medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag en een Geheimhoudingsverklaring getekend.

Hoe wordt het Extern Archief van Archive-IT beveiligd?

Het archief is beveiligd met camerabewaking, brandbeveiligingssysteem, een blusgassysteem en toegangscontrole. Het gehele terrein is omheind met een degelijk hekwerk. Dossiers verlaten enkel het archief tijdens werkuren voor verdere behandeling en worden op het eind van een werkdag altijd teruggeplaatst in het beveiligde archief.

Software

Ik werk al met een eigen centraal systeem. Kan het software systeem van Archive-IT geïntegreerd worden om een volledig digitaal archief te creëren?

Het systeem van Archive-IT kan in principe naadloos geïntegreerd worden in een EPD, ECD en verschillende documentmanagementsystemen. U kunt op deze manier de nieuwe wijze van archiveren combineren met de historie, om een compleet digitaal archief te krijgen. U werkt dan ook gewoon vanuit uw eigen, vertrouwde systeem.

Hoe worden dossiers digitaal aangeleverd?

De dossiers die bij Archive-IT gescand worden, zullen altijd via onze software ter beschikking worden gesteld aan de klant. Dit waarborgt onder andere de veiligheid en toegankelijkheid. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot fysieke aanlevering van dossiers.

Our customers

Nog meer vragen?

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid & de Servicevoorwaarden van Google worden toegepast.