Archive-IT

Archive-IT is een gedreven organisatie, met haar hoofdkantoor gevestigd in het Limburgse Reuver. Naast onze vestiging in Reuver, hebben wij andere vestigingen in Hoogezand (NL), België, Duitsland en Frankrijk. Archive-IT is ontstaan vanuit Jalema, producent op het gebied van archief- en kantoorartikelen, en kennen de archiveringswereld daarom als geen ander. We focussen ons op vier pijlers: digitaal archiveren, vitaliseren, digitaliseren en fysiek archiveren.

Wij kenmerken ons als een dynamische organisatie die altijd op zoek is naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Archive-IT zet zich daarbij dagelijks in om informatie op een eenvoudige én veilige manier toegankelijk te maken. We gaan verder waar anderen stoppen, want slechts digitaliseren of het hebben van digitale bestanden is niet genoeg. Meerwaarde toevoegen, door het gebruik van slimme technologieën, daarmee transformeert Archive-IT data naar informatie.

Over Archive-IT

Werken bij Archive-IT

Archive-IT bestaat uit een team van gedreven en enthousiaste professionals. We zijn echte teamplayers die graag samen aan de toekomst bouwen. Wil jij ook deel uit maken van deze leuke club? Bekijk onze actuele vacatures en laat ons weten waarom we juist jou nodig hebben om Archive-IT naar een nóg hoger niveau te tillen!

Vacatures

Partners

Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Krachten worden gebundeld om dat resultaat te bereiken. De expertises van onze partners worden ingezet op gebieden waar het nodig is. Vanzelfsprekend zijn de partners geselecteerd op basis van dezelfde strenge veiligheids- en kwaliteitseisen die Archive-IT ook aan zichzelf stelt.

Onze partners

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Archive-IT heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. We werken actief aan het elimineren van papier bij organisaties, van groot tot klein, en helpen zo mee aan het creëren van een duurzame omgeving. Daarnaast zijn er nog vele andere maatregelen die wij in het kader van MVO hebben geïmplementeerd.

MVO-Beleid

Onze klanten

Meer klanten

Het laatste nieuws

  • ZorgSaam | Archive-IT

ZorgSaam: “Alles wordt met veel precisie uitgevoerd!”

17-02-2020|

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen is de specialist in zorg voor jong en oud in de regio Zeeuws-Vlaanderen en daarbuiten. ZorgSaam biedt ziekenhuiszorg, ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg. Met deze verschillende onderdelen zijn ze in staat om naadloos op elkaar aansluitende zorg ...

LEES MEER
  • Privacy is een recht | Archive-IT

Privacy is een recht!

28-01-2020|

Op 28 januari is het de Europese Dag van de Privacy. Deze dag is in het leven geroepen om mensen bewust te maken van privacy en wat dit nu precies inhoudt. Privacy is namelijk veel meer dan alleen ...

LEES MEER
  • ONS Onderwijsbureau | Archive-IT

ONS Onderwijsbureau: “We wisten meteen dat het goed zat!” 

23-01-2020|

ONS Onderwijsbureau verzorgt administratieve ondersteuning, management informatie en advies voor meer dan 50 schoolbesturen in het primair en voortgezet onderwijs. Zo worden er voor al deze scholen circa 6500 verloningen gedaan per maand. Door jarenlange ...

LEES MEER
NAAR NIEUWSOVERZICHT