Archive-IT

Archive-IT is een gedreven organisatie, met haar hoofdkantoor gevestigd in het Limburgse Reuver. Naast onze vestiging in Reuver, hebben wij andere vestigingen in Hoogezand (NL), België, Duitsland en Frankrijk. Archive-IT is ontstaan vanuit Jalema, producent op het gebied van archief- en kantoorartikelen, en kennen de archiveringswereld daarom als geen ander. We focussen ons op vier pijlers: digitaal archiveren, vitaliseren, digitaliseren en fysiek archiveren.

Wij kenmerken ons als een dynamische organisatie die altijd op zoek is naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Archive-IT zet zich daarbij dagelijks in om informatie op een eenvoudige én veilige manier toegankelijk te maken. We gaan verder waar anderen stoppen, want slechts digitaliseren of het hebben van digitale bestanden is niet genoeg. Meerwaarde toevoegen, door het gebruik van slimme technologieën, daarmee transformeert Archive-IT data naar informatie.

Over Archive-IT

Werken bij Archive-IT

Archive-IT bestaat uit een team van gedreven en enthousiaste professionals. We zijn echte teamplayers die graag samen aan de toekomst bouwen. Wil jij ook deel uit maken van deze leuke club? Bekijk onze actuele vacatures en laat ons weten waarom we juist jou nodig hebben om Archive-IT naar een nóg hoger niveau te tillen!

Vacatures

Partners

Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Krachten worden gebundeld om dat resultaat te bereiken. De expertises van onze partners worden ingezet op gebieden waar het nodig is. Vanzelfsprekend zijn de partners geselecteerd op basis van dezelfde strenge veiligheids- en kwaliteitseisen die Archive-IT ook aan zichzelf stelt.

Onze partners

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Archive-IT heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. We werken actief aan het elimineren van papier bij organisaties, van groot tot klein, en helpen zo mee aan het creëren van een duurzame omgeving. Daarnaast zijn er nog vele andere maatregelen die wij in het kader van MVO hebben geïmplementeerd.

MVO-Beleid

Onze klanten

Meer klanten

Het laatste nieuws

  • SPOV | Archive-IT

SPOV: ”Wij willen nooit meer terug!”

09-12-2019|

De Stichting Primair Onderwijs Venray is een scholengemeenschap in de Gemeente Venray. SPOV heeft 13 basisscholen en één speciale basisschool onder haar hoede.  De scholen zijn verspreid over de kerkdorpen en de verschillende wijken ...

LEES MEER
  • Spotlight Simone | Archive-IT

Medewerker in de spotlight: Simone de Meulemeester

01-12-2019|

In onze rubriek: ‘Medewerker in de spotlight’ laten we graag zien welke mensen er achter onze organisatie zitten. Dagelijks zet Archive-IT zich in om organisaties te ondersteunen bij de transitie van een papieren- naar ...

LEES MEER
  • Privacy onze passie en zorg

De AVG: een continu proces

25-11-2019|

De AVG is ondertussen alweer anderhalf jaar oud. Bij Archive-IT wordt er iedere dag stilgestaan bij deze wetgeving. Zo kijken we niet alleen naar onszelf, maar proberen wij ook andere ondernemingen te helpen met ...

LEES MEER
NAAR NIEUWSOVERZICHT