Archive-IT

Archive-IT is een gedreven organisatie, met haar hoofdkantoor gevestigd in het Limburgse Reuver. Naast onze vestiging in Reuver, hebben wij nog vestigingen in Hoogezand (NL), België, Duitsland en Frankrijk. Als zusterbedrijf van Jalema, gerenommeerd op het gebied van fysieke archivering, kent Archive-IT de archiveringswereld van binnenuit. We focussen ons op vier pijlers: Digitale archivering, Vitalisering, Digitalisering en Fysieke archivering.

Wij kenmerken ons als een dynamische organisatie die altijd op zoek is naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Archive-IT zet zich daarbij dagelijks in om informatie op een eenvoudige én veilige manier toegankelijk te maken. We gaan verder waar anderen stoppen, want slechts digitaliseren of het hebben van digitale bestanden is niet genoeg. Méérwaarde toevoegen, door slimme technologieën toe te voegen, daarmee transformeert Archive-IT data naar informatie.

Over Archive-IT

Werken bij Archive-IT

Archive-IT bestaat uit een team van gedreven en enthousiaste professionals. We zijn echte teamplayers die graag SAMEN aan de toekomst bouwen. Wil jij ook deel uit maken van deze leuke club? Bekijk onze actuele vacatures en laat ons weten waarom we juist jou nodig hebben om Archive-IT naar een nóg hoger niveau te tillen!

Vacatures

Partners

Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Krachten worden gebundeld om dat resultaat te bereiken. De expertises van onze partners worden ingezet op gebieden waar het nodig is. Vanzelfsprekend zijn de partners geselecteerd op basis van dezelfde strenge veiligheids- en kwaliteitseisen die Archive-IT ook aan zichzelf stelt.

Onze partners

Onze klanten

Het laatste nieuws

Medewerkster in de spotlight: Daniela Sanhueza

30-09-2019|

In onze rubriek: ‘Medewerker in de spotlight’ laten we graag zien welke mensen er achter onze organisatie zitten. Dagelijks zet Archive-IT zich in om organisaties te ondersteunen bij de transitie van een papieren- naar ...

LEES MEER
  • VVV-Venlo | Archive-IT

Archive-IT; nu businesspartner van VVV-Venlo!

17-09-2019|

Archive-IT is verheugd om te kunnen mededelen dat de samenwerking met VVV-Venlo wederom voor één jaar verlengd is. Na twee jaar pluspartner te zijn geweest, hebben we besloten om VVV-Venlo nog intensiever te steunen ...

LEES MEER
NAAR NIEUWSOVERZICHT