Pallet opslag

Archiefstukken hebben vaak te maken met een verplichte bewaartermijn, die de wet ons voorschrijft. Denk bijvoorbeeld aan financiële documenten, die 7 jaar bewaard dienen te blijven. Of medische dossiers die 15 jaar bewaard moeten blijven na de laatste behandeldatum. Archiefruimtes lopen daardoor behoorlijk vol, terwijl de documenten niet of nauwelijks meer nodig zijn. Pallet Opslag biedt de oplossing!

Eenvoudig én doeltreffend!

De oplossing voor overvolle archiefruimtes en verplicht gestelde bewaartermijnen. Of het nu ordners zijn, archiefdozen, verhuisdozen of losse dossiers. Met pallet opslag vinden we altijd een oplossing voor uw archief. We nemen het archief volledig van u over en registreren het bij binnenkomst bij Archive-IT. Daarnaast ondersteunen we u ook graag bij het uithalen en verpakken van het archiefmateriaal voor transport. Van A tot Z!

Voordelen

De waardevolle ruimte binnen uw organisatie komt weer vrij. Deze kunt u ongetwijfeld op een betere en efficiëntere manier inzetten. Doordat wij de archiefstukken registreren bij binnenkomst, aan de hand van de informatie die we vanuit de klant verkrijgen, kunt u uw archief altijd terugvinden. U krijgt toegang tot onze Virtual Archive Basic omgeving om al uw archiefstukken te beheren. Heeft u iets nodig? Via Scanning on Demand of onze fysieke koeriersdienst kunt u te allen tijde bij de benodigde dossiers.

Waarom pallet opslag?

  • Beheer eenvoudig de vernietigingsjaren in de Virtual Archive Basic.
  • Ruimtebesparend en efficiëntieverhogend.
  • Binnen 24 uur uw archiefstukken teruggeleverd.

Veiligheid

Veiligheid staat bij Archive-IT op prioriteit nummer één. Wij nemen de hoogst haalbare maatregelen om ervoor te zorgen dat uw archief veilig staat en zorgvuldig behandeld wordt. Zowel op fysiek als digitaal vlak. Onze Privacy- en Security Officer zien er, samen met onze Functionaris Gegevensbescherming, op toe dat wij al onze processen en werkzaamheden volledig conform de AVG uitvoeren.

Bewaartermijnen

Veel organisaties vinden het lastig om bewaartermijnen op een correcte wijze te beheren en hier ook naar te handelen. Het is belangrijk om de wettelijk gestelde regels na te leven, zónder dat hier te veel handmatig werk mee gemoeid is. Archive-IT heeft een werkwijze ontwikkeld om hier geautomatiseerd ondersteuning aan te bieden. Heeft u de bewaartermijnen van uw documenten in kaart? Lees er alles over op onze pagina over bewaartermijnen!

Referentie

Meer informatie aanvragen