Nieuw schooljaar, nieuwe kansen!

Leerlingen en studenten die jaren na het verlaten van de school nog een diploma of een cijferlijst nodig hebben. Komt dit ook voor bij uw onderwijsinstelling? Vaak kost dit lange zoektijd naar documenten die al jarenlang worden opgeborgen. Al dan niet in papieren vorm- of in digitale vorm. Om nog maar te zwijgen over de ruimte die het in beslag neemt. Hoe ideaal zou het zijn om dit soort documenten, die lang bewaard dienen te blijven en die gedeeld moeten worden met personen buiten de onderwijsinstelling, eenvoudig en veilig toegankelijk te maken? Archive-IT biedt dé oplossing om documenten toegankelijk, deelbaar en efficiënt beschikbaar te stellen gedurende de gehele bewaarperiode.  

Een goed begin is het halve werk

Waar velen nog middenin het kalenderjaar bezig zijn, kijkt de onderwijsbranche al vooruit naar het nieuwe schooljaar dat in september zal starten. Een goed moment om processen onder de loep te nemen, die ervoor zorgen dat de nieuwe start efficiënt kan aanvangen. De informatiestromen binnen een onderwijsinstelling zijn zeer divers, moeten lang bewaard blijven en zijn nog met regelmaat nodig.  

Archive-IT ondersteunt u – onder andere - met: 

  • Digitale archivering van documenten. 
  • Retentiebeleid actief uitvoeren; voldoen aan wet- en regelgeving.
  • Eenvoudig delen van diploma’s en cijferlijsten met oud-studenten. 
  • Het digitaliseren van papieren documenten. 

Whitepaper 'Bewaartermijnen in het onderwijs'

Wij hebben alle bewaartermijnen in het onderwijs voor u op een rijtje gezet, wel zo makkelijk! Download de whitepaper en lees meer over de bewaartermijnen in het primair-, secundair- en hoger onderwijs, selectielijsten, digitaliseren, vitaliseren en onze software om uw dossiers digitaal te archiveren.

Het moment is: nú! 

Om u te ondersteunen bij deze archiveringsuitdagingen in deze drukke periode, hebben wij een mooie actie voor u. Plant u in mei of juni een vrijblijvende, kosteloze afspraak met Archive-IT? Dan ontvangt u na de eerste afspraak een gratis consultancy adviesgesprek van twee uur. Tijdens dit advies gaat een specialist met u aan de slag om de documenttypen binnen uw onderwijsinstelling in kaart te brengen, in combinatie met bewaartermijnen en metadatering. Grijp uw kans; het moment is nú! 

Plan een kennismakingafspraak in!